Om os

Vi elsker at være omgivet af planter!

Green Rebels bidrager til, at vi alle sammen bliver omgivet af flere planter. Det gør Green Rebels ved at tilbyde smukke og funktionelle produkter til en god pris. 

Jeg startede Green Rebels, fordi det giver et godt indeklima at være omgivet af planter. Både derhjemme og på mange arbejdspladser er der for få planter. Derhjemme glemmer jeg tit at vande mine planter, og på arbejdspladser bliver planter tit opfattet som besværlige at passe.

Min konklusion er, at vi skal omgive os med flere planter, så skal det være let at passe dem. Derfor gik jeg i gang med at undersøge, hvad der skulle til. Svaret er selvvandingskrukker!

Som en del af overvejelserne kastede jeg mig ud i at undersøge hvad der var på det danske marked, men der var ikke rigtig noget der levede op mine forventninger.

Undervejs fandt jeg ud af, at store krukker, som både kan bruges indendørs og udendørs er sjældne. I hvert fald hvis de også skal være pæne. Derfor besluttede jeg at starte op med nogle få modeller, både store og små, som jeg selv gerne vil have derhjemme.

Jeg vil gerne have at Green Rebels bidrager til, at vi alle sammen bliver omgivet af flere planter. Det gør Green Rebels ved at tilbyde smukke og funktionelle produkter til en god pris. Den gode pris kan vi tilbyde, fordi vi selv laver det meste. For eksempel tager vi alle vores produktfotos selv. Her er et eksempel på en opstilling, hvor der er gjort klar til fotografering af nogle af de små krukker:

Vi tager selv produktfotos i vores mobile fotostudie for at holde priserne nede.

Jeg håber, at du finder en model, du kan lide her hos os. Tag endelig fat i os, hvis vi kan hjælpe dig med noget. Brug gerne Chat-knappen nederst til højre.

Lars Carstensen
Iværksætter

Green Rebels ApS
Maglehøj 94
3520 Farum
Danmark

E-mail: info (snabel a) greenrebels (punktum) dk
Telefon: 70 28 71 00
CVR nummer: 41075511

PS. Vi er en 100% webshop og har ikke udstilling eller lager på adressen, bare så du ikke kører forgæves.

 

 

Medlem af FDIH / Dansk Erhverv - Digital Handel

Green Rebels er medlem af FDIH, og det er en fordel for dig!

FDIH er Foreningen for Dansk Internet Handel, som er en interesseorganisation for virksomheder, der sælger gennem digitale kanaler.

Vi er medlem af FDIH for at blive inspireret og udfordret på vores forretning. FDIH sikrer, at vi hele tiden er up-to-date med lovgivningen og udviklingen på internettet, så du får den bedste oplevelse i vores butik.

Se vores medlemskab hos FDIH